The 5-Second Trick For istanbul petek tamiri

Wiki Article

15 yıllık yetkili servis prosedürleri ile çalışmaktayız Television set tamir montaj ve yedek parça servisiyiz

peteğimizin açma kapama vanası bozuldu. yenisini aldık ama takamıyoruz. sadece vanayı peteğe taktırmak istiyoruz

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

3 tane petek su kaçırıyor borulardan, bir usta göz attı kısa borular su kaçırıyor dedi, çOkay detayı bilmiyorum ama sanırım şu anda three tane kısa boru da su kaçağı var uzunları bilmiyorum

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

Ustanın alüminyum peteği sökmesi, atölyesine götürüp kurumaya bırakarak bir gün sonra kaynağını yapıp tekrar geri gelip yerine monte etmesi epey bir maliyet çıkarır. Bu kadar uğraşmaya ve maliyete gerek yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni diyorsanız tamir ettirebilirsiniz. Bazen sağlam petekler delinmiş olabiliyor böyle bir durumda da kesinlikle peteği söküp atmayın.

Petek temizleme nasıl yapılır sorusu bu genelde müşterilerimizin petek tamiri aklına gelen ilk sorudur. En iyi şekildeki bir temizlik işlemi yaklaşık sixty yada ninety dakika arasında değişir.

Android Television set box onarım yazılım desteği kırmızı ışıkta kalan logoda kalan açılmayan cihazlarin yazılımsal onarımı yapılır

Yukarıda anlattığımız gibi; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı; epoksi macundur.

Mobil sistem temizleme makinemiz ile yerden ısıtma sistemlerindeki oluşan yoğun çamurlaşmay perhapsı temizliyoruz. Tüm evdeki boruları tek tek temizliyoruz. Petek temizleme işleminde kullandığımız makineler ile tüm peteklerdeki kirlilik tamamen bitmiş oluyor.

Bir ingiliz anahtarı alın ve sızıntı yapan borunun bağlantısındaki somunu çıkarın ve boruyu serbest bırakın.

Kombinizin yıllık bakımını yaptırmalısınız ve herhangi bir arıza anında kendiniz müdahale etmek yerine bir kombiciden destek almalısınız.

When settled in Istanbul the organization selected the title Petek, which interprets as ‘honeycomb’, symbolizing the craft of the hard Functioning honeybee. Akin to some beehive, the Petek family runs each Portion of the company from under just one roof.

Ancak bu kadar uğraşmaya ve yüksek maliyete gerek yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni diyorsanız tamir ettirmenizi öneririz. Bazen sağlam petekler delinmiş olabiliyor böyle bir durum ile karşılaştığınızda kesinlikle peteği söküp atmayınız.

Report this wiki page